Політика

Дорогi кияни й киянки!

0:00 — 27 травня 2000 eye 346

ШАНОВНI СПIВВIТЧИЗНИКИ!

У нашого давнього Києва сьогоднi свято. До своєї премудрої тисячолiтньої сивини наша столиця додала ще один рiк досвiду. На рiк мудрiшими стали й ми.

Київ -- рiдне мiсто для кожного українця. Воно несе в собi iсторичний i культурний спадок поколiнь. У ньому живе душа й пам'ять народу.

Сьогоднi нашiй столицi кажуть багато добрих слiв, дарують подарунки, адресують теплi привiтання -- усе, як у справжнього ювiляра. Адже для всiх нас Київ -- наче жива iстота, зi своїм характером, звичками, зi своїм обличчям та неповторною iндивiдуальнiстю. З нагоди свята до всiх цих щирих слiв приєднується депутатська група «Трудова Україна» у Верховнiй Радi. Прийми, сивочолий Києве, i нашу шану та вдячнiсть.

Кожного року ми iз захопленням спостерiгаємо, як ти, наша столице, поступово повертаєш собi тисячолiтню славу духовного й культурного центру Європи. Вiдновлюються храми, ростуть новi вулицi, на яких вирує молодiсть i краса.

Наше мiсто живе, дихає… Воно разом iз нами радiє й сумує, смiється й плаче, перемагає й програє, працює й вiдпочиває… Нескорений дух золотоверхого Києва, яким наснажений кожний камiнчик його будов та вулиць, заряджає киян на добро та великi звершення. Разом зi своїм мiстом вони переживають перемiну на краще, адже одвiку незримо пов'язанi з Києвом i його iсторiєю.

Саме їм -- працьовитим киянам i киянкам -- особливi вiтання. Зичимо вам здоров'я та невичерпного оптимiзму. А ще -- непохитної впевненостi в своїх силах i переконання, що тiльки спiльними зусиллями зможемо здобути краще життя для народу.

Разом iз вами ми -- депутати «Трудової України» -- докладемо всiх зусиль, щоб наша найкраща на землi столиця в майбутньому ще яскравiше засяяла в золотiй коронi України.

З днем народження, Києве, нехай подовжиться у вiках твоя слава!

Добра, щастя та злагоди вам, кияни й киянки!

З повагою, керiвник депутатської групи «Трудова Україна» Iгор Шаров