- 21:59 Модний смаколик з фініків: готується буквально за хвилину
- 21:00 Застосуйте для поливу помідорів пластикову пляшку: ефект дійсно вражає
- 20:36 Осиротіли дві доньки: на Покровському напрямку загинув колишній поліцейський
- 20:09 Яскрава візитівка весни: готуємо салат зі спаржею
- 19:58 Терезам — «Колесо Фортуни», Рибам — «Мир», а Тельцям — «Сонце»: Таро-прогноз та поради карт на 16 травня
- 19:56 Вартість холодної води може зрости до 200 грн за куб: Попенко пояснив, кого з українців змусять платити більше
- 19:53 Потап з пляшкою в руці натякнув на відкриття нового ресторану та побував у паралельній реальності
- 19:47 Заморозки залишили українців без фруктів: які з них можуть різко подорожчати влітку
- 19:19 У росії впав експорт товарів, проте є одне серйозне «але»
- 19:16 Гетманцев закликає НБУ, Мінфін та банки вирішити багаторічну проблему кредитування військових: що відомо
- 19:02 Далеко до виплат суддям та прокурорам: стало відомо, яку пенсію отримують Василь Зінкевич та Софія Ротару
- 18:52 Історія скінчилася: Ектор Хіменес-Браво вразив зізнанням
Салат для худеющих: рецепт от композитора Геннадия Татарченко

Песни на музыку Геннадия Татарченко «Виват, король», «Белая ворона», «Україночка», «Гей ви, козаченьки», «Білі нарциси» знают и любят миллионы ценителей прекрасного. Соавторы Геннадия Петровича — поэты Юрий Рыбчинский, Андрей Демиденко, Вадим Крищенко. В числе знаменитых исполнителей — Назарий Яремчук, София Ротару, Оксана Билозир…
А вот о кулинарных способностях Геннадия Татарченко известно не столь широкому кругу. Композитор не только вкусно готовит, но и нередко сам придумывает рецепты блюд.
С «ФАКТАМИ» композитор поделился рецептом оригинального салата, который особенно показан тем, кто стремится к стройности. «Это настоящее объедение, — утверждает Геннадий Татарченко. — А главное, его можно есть, не рискуя поправиться».
Теплый салат с тыквой и рукколой
Тыкву запечь, а когда она чуть остынет, порезать на кубики. Добавить фету, рукколу и помидоры-черри. Все это посолить по вкусу и заправить ароматным тыквенным или оливковым маслом.
И приятного аппетита!
Фото из альбома Геннадия ТАТАРЧЕНКО
2584Читайте нас у Facebook