Смузі — джеорело вітамінів. Приготувати цей напій нескладно. Освіжаючий смак смузі залишає приємний шлейф бадьорості на тривалий час.
Рецептом смачного смузі з «ФАКТАМИ» поділилася кулінар з Кривого Рогу Елла Іванова.
— Смузі — це корисно, — каже Елла Іванова. — І вже тому їх варто готувати для всієї родини.
— Чи не поділетесь рецептом?
— Звісно!
Гарбузово-грейпфрутовий смузі (на дві порції)
Складові:
- 1 грейпфрут;
- 200 грамів гарбуза;
- 1 столова ложка меду;
- насіння чіа.
Приготування:
Гарбуз чистимо та ріжемо на шматочки. Грейпфрут чистимо. У блендері з'єднуємо гарбуз, мед, грейпфрут. Я трохи доливаю води, щоб, як то кажуть, допомогти блендеру. Наливаємо напій в келихи і за бажанням додаємо насіння чіа.
Смачного!
— Що б ви побажали читачам «ФАКТІВ»?
— Весни в душі і міцного здоров'я!
Читайте також: Делікатеси для тих, хто худне: салати та десерти
Фото з альбому Елли Іванової