Після свят хочеться чогось легкого, не надто калорійного. Прекрасна ідея — салати. Звичайно, для фігури краще, якщо вони без майонезу або жирної сметани.
Рецептом легкого весняного салату з «ФАКТАМИ» поділилася кулінар з Кривого Рогу Елла Іванова.
— Цей салат асоціюється зі свіжістю і користю, — каже Елла Іванова. — Ось його рецепт.
Весняний салат
Інгредієнти:
- 1 огірок;
- 5 редисок;
- маленьке хрустке яблуко;
- кріп (за смаком).
Для заправки:
- 2 столові ложки йогурту;
- 1 чайна ложка гірчиці в зернах;
- 1 чайна ложка меду;
- сіль, перець.
Приготування:
Яблуко нарізаємо кружечками і видаляємо серцевину. Додаємо в підготовлену заправку. Редис і огірок теж нарізаємо кружечками. Все з'єднуємо. Доповнюємо кропом. Смачного!
— Яким чином ви так красиво витягли серцевину в кружочках огірка, редиски і яблука?
— За допомогою кондитерської металевої насадки.
— Як краще подавати такий салат?
— Раджу його подавати в красивій, яскравій тарілці. Це створить особливий настрій.
— Що б ви побажали читачам «ФАКТІВ»?
— Для мене травень — улюблений місяць. Все розквітає і пахне. Не дуже жарко. Хочеться гуляти і дихати свіжим повітрям. Бажаю всім травневого настрою. І, звичайно, бережіть себе.
Читайте також: Делікатеси для тих, хто худне: салати та десерти
Фото з альбому Елли Іванової