Книга рецептів

Легкий весняний салат — новий смак травня

7:31 — 5 травня 2021 eye 626

Після свят хочеться чогось легкого, не надто калорійного. Прекрасна ідея — салати. Звичайно, для фігури краще, якщо вони без майонезу або жирної сметани.

Рецептом легкого весняного салату з «ФАКТАМИ» поділилася кулінар з Кривого Рогу Елла Іванова.

— Цей салат асоціюється зі свіжістю і користю, — каже Елла Іванова. — Ось його рецепт.

Весняний салат

Інгредієнти:

Для заправки:

Приготування:

Яблуко нарізаємо кружечками і видаляємо серцевину. Додаємо в підготовлену заправку. Редис і огірок теж нарізаємо кружечками. Все з'єднуємо. Доповнюємо кропом. Смачного!

— Яким чином ви так красиво витягли серцевину в кружочках огірка, редиски і яблука?

— За допомогою кондитерської металевої насадки.

— Як краще подавати такий салат?

— Раджу його подавати в красивій, яскравій тарілці. Це створить особливий настрій.

— Що б ви побажали читачам «ФАКТІВ»?

— Для мене травень — улюблений місяць. Все розквітає і пахне. Не дуже жарко. Хочеться гуляти і дихати свіжим повітрям. Бажаю всім травневого настрою. І, звичайно, бережіть себе.

Читайте також: Делікатеси для тих, хто худне: салати та десерти

Фото з альбому Елли Іванової