Українська актриса і телеведуча Ольга Сумська поділилася рецептом паски без дріжджів, назвавши його чудовим.
Рецепт вона виклала в Instagram, зазначивши, що тісто легко приготувати. А також показала відео процесу.
Рецепт наступний:
Збити міксером 5 яєць із цукром (200 грам) до піни протягом 3−4 хвилин, Додати тепле молоко (180 грам), м’яке вершкове масло (230 грам) і продовжувати збивати на низьких обертах.
Борошно (440 грам) змішати з маленькою пачкою розпушувача (12 грам) і додати до збитих яєць частинами, повільно збиваючи міксером.
Додати до тіста потерту цедру одного лимона, цукати, акуратно перемішати.
Перекласти у паперові або звичайні форми (наповнини трохи більше, ніж до половини), випікати 40−45 хвилин при температурі 180 градусів.
Прикрасити глазур’ю та сухофруктами.
Нещодавно Ольга Сумська виклала у мережу невелике відео, показавши двох своїх чоловіків — колишнього, Євгена Паперного, і нинішнього, Віталія Борисюка. Вона назвала їх прекрасними акторами, додавши, що грати з ними на одній сцені — це кайф.
Фото — скриншот.