Гарна великодня випічка не залишить байдужими ваших рідних і близьких. Важливо, щоб глазур була натуральна. Секретами приготування рожевої глазурі без яєць і барвників з «ФАКТАМИ» поділилася кулінарка Елла Іванова.
— Приготуємо рожеву глазур для паски, — каже Елла Іванова. — Вона без барвників і яєць. І така смачна й ароматна, як зефір. Будемо використовувати мій улюблений чай каркаде.
Рецепт глазурі
Чай каркаде
5 г желатину
150 г цукрової пудри
Вода
Приготуємо чай. Візьмемо 2 столові ложки квіток і 100 г води. Заваримо та повністю охолодимо.
Нам знадобиться двічі по 30 мл чаю. В одну частину додамо желатин, і нехай постоїть.
У сотейник всипаємо цукрову пудру і 30 мл чаю. Доводимо до кипіння.
Додаємо желатин і добре розмішуємо.
Збиваємо до гарної густої маси. Покриваємо паски та даємо повністю висохнути. Смачна й ароматна глазур готова.
Раніше Елла Іванова поділилася з «ФАКТАМИ» рецептом великодньої випічки на квасі.
Читайте також: Ароматна і смачна: як приготувати паску з віденського тіста
Фото з альбому Елли Іванової