Великдень вже не за горами. Рецептів великодньої випічки зараз багато. А як приготувати глазур для паски? Про це «ФАКТАМ» розповіла кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова, яка раніше поділилася рецептом рожевої глазурі.
— Дорогі друзі, сьогодні ми приготуємо дивовижну глазур, — каже Елла Іванова. — Без яєць, з додаванням желатину!
Глазур без яєць для паскиІнгредієнти:
- 1 чайна ложка желатину
- 6 столових ложек води
- 200 г цукру
- сік лимона
Приготування:
З'єднати цукор і воду (4 ст. л.), довести до кипіння.
Желатин залити 2 столовими ложками води.
З'єднати гарячий сироп і желатин. Збити, наприкінці додати лимонний сік. Покрити глазур'ю паску та прикрасити так, як подобається. Смачного!
Читайте також: Краффін з квасом: незвичайна ідея для великодньої випічки
Безпрограшний рецепт старовинної козацької паски читайте тут.