Книга рецептів

Легкий рецепт глазурі для паски

14:09 — 27 квітня 2021 eye 579

Великдень вже не за горами. Рецептів великодньої випічки зараз багато. А як приготувати глазур для паски? Про це «ФАКТАМ» розповіла кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова, яка раніше поділилася рецептом рожевої глазурі.

— Дорогі друзі, сьогодні ми приготуємо дивовижну глазур, — каже Елла Іванова. — Без яєць, з додаванням желатину!


Глазур без яєць для паски

Інгредієнти:

Приготування:

З'єднати цукор і воду (4 ст. л.), довести до кипіння.

Желатин залити 2 столовими ложками води.

З'єднати гарячий сироп і желатин. Збити, наприкінці додати лимонний сік. Покрити глазур'ю паску та прикрасити так, як подобається. Смачного!

Читайте також: Краффін з квасом: незвичайна ідея для великодньої випічки

Безпрограшний рецепт старовинної козацької паски читайте тут.