Для тих, кому не вистачає часу на приготування, швидкі рецепти — справжня знахідка. А таких людей чимало. Рецептом швидкої бездріжджової паски з «ФАКТАМИ» поділилася кулінарка Тетяна Литвинова.
— Ця паска смачна та проста в приготуванні, — каже Тетяна Литвинова. — Ось її рецепт.
Бездріжджова паскаСир — 600 г.
Яйця — 6 шт.
Цукор — 360 г.
Масло вершкове -140 р
Цукор ванільний — 20 м
Розпушувач — 30 м
Цедра лимона — 1 шт.
Сіль — 1 ч. Л.
Борошно пшеничне — 440 г.
Родзинки — 150 г.
Журавлина сушена — 150 г.
Кардамон — 1 ч. л.
Випікати при температурі 160° 40 хв.
Приготування
Перемішайте блендером сир, щоб не було грудочок. Збийте яйця з цукром і додайте пакетик ванільного цукру, розпушувач. Потім додайте лимонну цедру і змішайте всі інгредієнти. Просійте борошно і добре замісіть тісто. Воно має бути однорідним.
Додайте кардамону, родзинок або цукатів. Перемішайте ще, перекладіть у форми і поставте в духовку на 40 хв. Після приготування дайте трохи охолонути! Смачного!
— Що б ви побажали читачам «ФАКТІВ»?
— Здоров'я, щастя і благополуччя в домі!
Як приготувати швидку пасочку на йогурті, «ФАКТАМ» розповіла кулінарка Елла Іванова.
Читайте також: Сирна паска без випікання зі смаком сникерса: смачно і незвично
Читайте також: Модна паска — краффін: простий рецепт
Фото з альбому Тетяни Литвинової