Книга рецептів

Рецепт ідеальної буженини від Григорія Германа

17:13 — 30 квітня 2021 eye 2306

У традиційному великодньому кошику одне з головних місць займає ароматна буженина. Ведучий програми «Ранок з Україною» (канал «Україна») Григорій Герман розповів, як приготувати популярну страву за його улюбленим рецептом. До складу входять продукти, які є на кухні кожної господині, але м'ясо вражає соковитістю!

Ідеальна буженина

Інгредієнти:

Приготування:

Поставити сотейник з невеликою кількістю води на вогонь, довести до кипіння. Додати лавровий лист, розмарин, перець горошком і столову ложку солі. Коли спеції віддадуть свої аромати, зняти з вогню сотейник і перелити розсіл у велику миску. Додати склянку охолодженої води. Занурити м'ясо у теплий розчин і залишити маринуватися протягом 24 годин.

Наступного дня можна запікати буженину. Для цього слід порізати невеликими шматочками часник і моркву. У м'ясі зробити надрізи, нашпигувати овочами. Щедро змастити м'ясо аджикою. Запікати у духовці при температурі 170 градусів 1,5 години.

Читайте також: М'який та соковитий шашлик: простий маринад