Відомий український телекулінар і переможець конкурсу «Мастер Шеф» Євген Клопотенко, який колись нагодував американців бджолами, розкрив українцям секрет приготування пюре, яке «шокує рот». Зробив він це традиційно в Instagram.
Для приготування цієї страви знадобиться варений горох, м'ята, сіль, вода і ананаси.
Горох з невеликою кількістю води, сіллю та м'ятою слід добре збити у блендері — він повинен стати ніжним та пухнастим.
Потім додати до страви трохи ананасів. Можна взяти і консервовані. Все — пюре готове!
Євген Клопотенко обіцяє, що після того, як ви його скуштуєте, «у вас зміниться сприйняття реальності».
«Ваш рот буде у шоці», — додає він.
Напередодні Великодня Євген Клопотенко поділився секретом приготування спеціальної національної страви, показавши, як готувати «верещаки».
Фото Євгена Клопотенко з соціальних мереж.