Ведучий кулінарного проекту «МастерШеф» Ектор Хіменес-Браво пропонує приготувати апельсиновий пиріг. Ароматна випічка в будь-яку погоду дарує «яскраво-помаранчевий настрій». Відеорецепт опублікований на сторінці в Instagram.
Для пирога:
1 солодкий апельсин без кісточок з шкіркою;
100 г цукру;
3 яйця;
30 г рослинного масла;
400 г борошна;
3 ч.л. розпушувача;
½ ч.л. солі.
Для глазурі:
150 г цукрової пудри;
сік пів-апельсина.
Все збити вінчиком.
Тісто готують в блендері. Спочатку подрібнюють апельсин, додають цукор, яйця, масло. Потім виливають суміш в борошно з розпушувачем і сіллю.
Випікати 40 хвилин при 170 градусах. Потім полити глазур'ю.