Свята позаду, а все одно хочеться чогось смачного та незвичайного. Ну і, звісно, важливо, щоб готувалася страва швидко та просто.
Ідеєю смачного паштету поділилася кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова.
— Цей рецепт став для мене відкриттям, — говорить Елла Іванова. — Смачно і просто!
Паштет з сочевиці
Інгредієнти:
- 250 г червоної сочевиці
- сіль
- 2 великі цибулини
- базилік
- коріандр
- перець
- олія
Приготування:
Сочевицю добре промити, залити холодною водою та відварити до готовності (приблизно 15−20 хвилин).
Цибулю обсмажити на олії з додаванням прянощів і солі.
З'єднати сочевицю та цибулю. Подрібнити за допомогою блендера. Подавати з хлібом. Смачного!
Раніше Елла Іванова поділилася рецептом яскравого та смачного салату «П'ять хвилин».
Фото з альбому Елли Іванової