Після свят із поживними м'ясними стравами хочеться простої та легкої їжі. Наприклад, якогось смачного супчику. Ідеєю картопляно-грибного супу-пюре з «ФАКТАМИ» поділилася кулінарка Елла Іванова.
— Як я люблю супи-пюре! — каже Елла Іванова. — Вони смачні, а готуються легко.
Картопляно-грибний суп-пюре
1 велика картоплина
1 морквина
1 цибулина
Вершки 15% - 100 мл
Сіль
Перець
200 г печериць
Грінки (за смаком)
Олія
Обсмажити до м'якості цибулю, моркву йкартоплю. Додамо воду. Сіль і перець — за смаком. Накриваємо кришкою та варимо овочі до готовності.
Гриби окремо обсмажити.
Готові овочі подрібнюємо за допомогою блендера.
Додаємо гриби й вершки. Доводимо суп до кипіння. Подаємо із зеленню та грінками.
Раніше Елла Іванова поділилася з «ФАКТАМИ» рецептом іншої легкої страви — яскравого та смачного салату.
Читайте також: Паштет з сочевиці: гурманам на замітку
Фото з альбому Елли Іванової