Книга рецептів

Картопляно-грибний суп-пюре: просто та швидко

7:46 — 13 травня 2021 eye 628

Після свят із поживними м'ясними стравами хочеться простої та легкої їжі. Наприклад, якогось смачного супчику. Ідеєю картопляно-грибного супу-пюре з «ФАКТАМИ» поділилася кулінарка Елла Іванова.

— Як я люблю супи-пюре! — каже Елла Іванова. — Вони смачні, а готуються легко.

Картопляно-грибний суп-пюре

1 велика картоплина

1 морквина

1 цибулина

Вершки 15% - 100 мл

Сіль

Перець

200 г печериць

Грінки (за смаком)

Олія

Обсмажити до м'якості цибулю, моркву йкартоплю. Додамо воду. Сіль і перець — за смаком. Накриваємо кришкою та варимо овочі до готовності.
Гриби окремо обсмажити.

Готові овочі подрібнюємо за допомогою блендера.

Додаємо гриби й вершки. Доводимо суп до кипіння. Подаємо із зеленню та грінками.

Раніше Елла Іванова поділилася з «ФАКТАМИ» рецептом іншої легкої страви — яскравого та смачного салату.

Читайте також: Паштет з сочевиці: гурманам на замітку

Фото з альбому Елли Іванової