Книга рецептів

«Французька класика»: переможець «МастерШеф-2» Ліза Глінська представила рецепт смачного клафуті з черешнею

10:45 — 14 травня 2021 eye 981

Відома кондитер і переможниця шоу «МастерШеф» Ліза Глинська пропонує в сезон фруктів і ягід приготувати знаменитий французький пиріг клафуті. В рецепті Глінської клафуті готується за класикою — з черешнею, але можна використовувати вишню, полуницю, чорницю, манго, абрикос, персик.

Клафуті з черешнею


Яйця змішати з цукром і прянощами, додати борошно і перемішати, влити вершки. Форму змастити маслом, вистелити пергаментом, укласти фрукти і ягоди, залити солодкою масою. Випікати при 180⁰ 30−45 хвилин. Готовий пиріг посипати цукровою пудрою.

Нагадаємо, раніше Ліза Глинська розповіла свій фірмовий рецепт качки в пиві.