До сезону шашликів відомий шеф-кухар і ведучий проекту «МастерШеф» Ектор Хіменес-Браво пропонує свій «неймовірний рецепт» маринаду. Склад підходить для будь-якого м'яса. Секрет в правильному підборі спецій, а також в кефірі і газованій воді, які допоможуть майбутньому шашлику увібрати ароматні трави. Рецепт Хіменес-Браво опублікував в Instagram.
Маринад для шашлику
На 1 кг м'яса знадобиться:
- 0.5 л кефіру;
- 0.5 л. сильно газованої мінеральної води;
- 1 ст.л. гірчиці дижонской;
- По 0,5 ч.л. копченої паприки, сухого часнику, сухої цибулі, сухого імбиру;
- По 5 горошин чорного і духмяного перцю;
- 2 гілки чебрецю;
- 3 лаврові листки;
- 1 ст.л. солі.
Також у весняний сезон Ектор Хіменес-Браво пропонує приготувати ніжний апельсиновий пиріг.
фото pixabay.com