Перша зелень найароматніша. І, звичайно, страви, в яких вона використовується, прекрасні. Рецептом коржів з зеленню з «ФАКТАМИ» поділилася кулінарка Елла Іванова.
— Цей рецепт — один з моїх улюблених навесні, — каже Елла Іванова. — Можна використовувати кріп, петрушку, шпинат, кінзу — будь-яку зелень, яка вам смакує.
Коржі з зеленню
Для тіста:
- 125 г води
- 230−240 г борошна
- половина чайної ложки солі
- 1 чайна ложка оливкової олії
Для начинки:
- 300 г різної зелені
- сіль
- перець
- оливкова олія
Приготування:
З'єднати всі інгредієнти для тіста. Замішати м'яке, але не липке тісто. Розділити його на шматочки, накрити. Нехай постоїть.
Зелень я промиваю, просушую та нарізаю. Сіль і перець додаю перед смаженням.
Тісто розкачати тонко. Додати зелень і спеції.
Коржам надати форму човників.
Смажити на сковорідці до красивої скоринки. Смачного!
Раніше Елла Іванова розповіла, як приготувати картопляно-грибний суп-пюре — простий та смачний, а також салат «П'ять хвилин».
Фото з альбому Елли Іванової