Книга рецептів

Коржі з зеленню: смак весни

10:37 — 20 травня 2021 eye 628

Перша зелень найароматніша. І, звичайно, страви, в яких вона використовується, прекрасні. Рецептом коржів з зеленню з «ФАКТАМИ» поділилася кулінарка Елла Іванова.

— Цей рецепт — один з моїх улюблених навесні, — каже Елла Іванова. — Можна використовувати кріп, петрушку, шпинат, кінзу — будь-яку зелень, яка вам смакує.

Коржі з зеленню


Для тіста:

Для начинки:

Приготування:

З'єднати всі інгредієнти для тіста. Замішати м'яке, але не липке тісто. Розділити його на шматочки, накрити. Нехай постоїть.

Зелень я промиваю, просушую та нарізаю. Сіль і перець додаю перед смаженням.

Тісто розкачати тонко. Додати зелень і спеції.

Коржам надати форму човників.

Смажити на сковорідці до красивої скоринки. Смачного!

Раніше Елла Іванова розповіла, як приготувати картопляно-грибний суп-пюре — простий та смачний, а також салат «П'ять хвилин».

Фото з альбому Елли Іванової