Книга рецептів

«Не потребує особливої кваліфікації»: Лібкін поділився рецептом рагу з ранніх овочів

10:00 — 25 травня 2021 eye 4888

Відомий одеський ресторатор Сава Лібкін, який раніше поділився рецептом молодої картоплі «по-одеськи», показав легкий способі приготування рагу з ранніх овочів.

«Одеське рагу з ранніх овочів. Лінива версія. Ця страва не вимагає досвіду та кваліфікації. Студентка з манікюром, так само як і її тато, однаково успішно впораються з цією нескладною стравою», — пише ресторатор на своїй сторінці у соціальних мережах.

Для приготування рагу потрібно:

Спосіб приготування:

Очищену моркву і молодий часник нарізаємо кільцями товщиною 2 мм. Обсмажити молоду картоплю та моркву на різних пательнях майже до готовності.

У сотейнику трохи прогріти білу частину молодого часнику. Перекласти у сотейник моркву, картоплю та горошок, дрібно нарізану зелену цибулю і зелену частину часнику.

Влити бульйон і додати вершкове масло. Посолити за смаком, тушкувати 20 хвилин. Додати трохи сметани та посипати кропом. Блюдо готове.

Ексклюзивне інтерв'ю з Савою Лібкіним у рамках проекту «Світ після пандемії», у якому ресторатор, зокрема, поділився своїми думками про те, якими будуть ресторани майбутнього, читайте на сайті «ФАКТІВ».

Фото Сави Лібкіна із соціальних мереж.