Відомий шеф-кухар і ведучий проекту «МастерШеф» Ектор Хіменес-Браво запропонував урізноманітнити щоденне меню, приготувавши замість голубців капустяно-м'ясний рулет. Страва добра тим, що не вимагає ні багато часу, ні будь-яких екзотичних інгредієнтів.
Суперголубець або капустяно-м'ясний рулетІнгредієнти:
- 1 велика капуста;
- 500 г фаршу;
- 1 цибулина;
- 100 г вареного рису;
- 1 яйце;
- Сіль і перець, спеції за смаком.
Листя капусти відварити в підсоленій воді, м'ясо з'єднати з рисом, цибулею, сіллю, спеціями і яйцем.
На харчову плівку викласти 6 капустяних листків, на них — м'ясну начинку. Згорнути «голубець» і викласти в форму для запікання. Змастити соусом (кетчуп, гірчиця, мед і жовток). Накрити фольгою. Випікайте при температурі 200° протягом 40 хвилин, потім зняти фольгу, обмазати рулет яйцем і випікати ще 20 хвилин. Готову страву прикрасити зеленню. Подавати можна зі сметаною.
Нагадаємо, до сезону пікніків Ектор-Хіменес Браво поділився рецептом маринаду для шашлику, а на десерт пропонує приготувати апельсиновий пиріг.