Відомий шеф-кухар Євген Клопотенко запропонував рецепт ідеального домашнього лимонаду. Замість банальних води і лимона Клопотенко пропонує використовувати сезонні ягоди і спеції для багатшого смаку.
«Приготування соку зі всіх цих сезонних продуктів — це як користуватися всіма фішками літа. Забрати у них душу і наситити себе», — пояснив шеф-кухар.
Домашній лимонад
У соковижималці змішати лимони, полуницю, вишні.
Додати базилік і корицю.
Концентрований сік-пюре розбавити водою (газованою або звичайною).
Додати кубики льоду.
За бажанням підсолодити медом або цукровим сиропом.
Нагадаємо, раніше Клопотенко навчив, як правильно готувати курку по-індійськи, а також спростив рецепт житнього хліба, щоб його можна було приготувати самому вдома.