Книга рецептів

Салат з полуницею й авокадо: незвично та просто

15:38 — 17 червня 2021 eye 607

Літо — час яскравих фарб не тільки в природі, а й на тарілці. А колір завжди створює настрій.

Ідеєю приготування салату з полуниці та авокадо з «ФАКТАМИ» поділилася кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова.

— Цей салат готується просто і швидко, — каже Елла Іванова. — А смак його вельми незвичайний. Крім того, він дуже корисний, втім, як і більшість літніх салатів.

Салат з полуниці та авокадо

заправка

Всі ці інгредієнти змішуйте в пропорціях на свій смак.

для салату

Приготуємо заправку. З'єднуємо всі інгредієнти і добре перемішуємо.

У заправку додаємо авокадо, листя салату, полуницю, м'яту і горіхи. Дуже акуратно перемішуємо.

Смачного!

Раніше кулінарка Елла Іванова поділилася з читачами «ФАКТІВ» рецептом коржів з зеленню і розповіла, як приготувати соус для шашлику.

Фото з альбому Елли Іванової