Книга рецептів

«Термоядерна бомба»: рецепт свинячих реберець у соусі барбекю від відомого кулінара

18:46 — 26 червня 2021 eye 1123

Відомий кулінар Григорій Герман радить, як зробити барбекю на природі незабутнім, приготувавши реберця за фірмовим рецептом його мами. Вам знадобляться:

Соус:

Викладаємо в каструлю цибулю, нарізану часточками, і ретельно подрібнений часник. Заливаємо все соєвим соусом. Додаємо очищені консервовані томати, томатну пасту, яблучний оцет і сік, гірчицю, перець чилі, цукор, трохи рослинного масла, чорний перець, кумін або зіру, сіль. На закінчення — вустерский або ворчерстерській соус.

А щоб швидко і мега-смачно приготувати свинячі реберця, їх просто треба заздалегідь … відварити і запікати вже проварені.

На грилі вони ароматизируются димком, а не пересихають, готуються 5 хв і стають неперевершеними!

А відома телеведуча Руслана Писанка поділилася з українцями рецептом окрошки на айрані.