Книга рецептів

Особлива окрошка: незвично та смачно

13:36 — 29 червня 2021 eye 836

Літо — час холодних супів. Один з усіма улюблених — окрошка. Готується вона легко. А смак має чудовий. Подають окрошку охолодженою.

Рецептом окрошки з пастромою поділилася кулінар Тетяна Литвинова.

— Окрошка з пастромою готується на квасі, — каже Тетяна Литвинова. — Ось її рецепт.

Окрошка з пастромою

Інгредієнти:

Приготування:

Нарізати пастраму кубиками. Нарізати дрібно зелену цибулю, огірки і редис. Порізати кубиками яйця.

З'єднати пастраму, яйця, редис і огірки. Перемішати. Додати гірчицю і сіль. Додати зелену цибулю. Вимішати. Залити квасом.

Дрібно нарізати зелень і перед подачею прикрасити окрошку.

Смачного!

Раніше рецептом окрошки поділилася телеведуча Руслана Писанка. Її дідусь готував це блюдо на айрані.

Читайте також: Знижуємо градуси: рецепт літньої окрошки на кефірі від Лібкіна

Фото з альбому Тетяни Литвинової