Телеведуча Марічка Падалко, яка розповіла, як їй вдалося схуднути, поділилася з фоловерами рецептом полуничної панна коти, яку, за її словами, зможе приготувати кожний.
У Instagram вона виклала відео з процесом приготування цієї страви і розповіла, які потрібні продукти.
На шість порцій (300 мл):
1 пакет желе зі смаком полуниці;
3 пакети панна котти зі смаком полуниці;
свіжі ягоди і м'ята для декору.
Приготування:
Приготувати перший шар десерту — желе — за інструкцією на пакеті або ж подивитися, як це робить Марічка Падалко. Дати суміші охолонути і розлити по креманках. На дно можна покласти свіжі фрукти. Поставити на кілька годин у холодильник
Підготувати панна котту за інструкцією або ж повторити дії телеведучої на відео. Знизити температуру до кімнатної і залити поверх желе. Поставити креманки у холодильник. Коли верхній шар застигне, прикрасити його фруктами.
«Ви можете придумати свою комбінацію шарів — взяти інше желе, наприклад, апельсинове або кілька різних. Головне, щоб шар панна котти був над желе, тому що у нього легше текстура», — радить Марічка Падалко.
Раніше Марічка Падалко розповіла, як приготувати паску, особливістю якої є додавання у тісто сухофруктів та куркуми.
Фото — скріншот.