Книга рецептів

«Вся сіль — у соусі» рецепт картопляно-цибулевої запіканки зі скумбрією від Григорія Германа

11:20 — 25 липня 2021 eye 3529

Ведучий Григорій Герман продовжує серію рецептів смачних і корисних запіканок, які готувати просто, а інгредієнти доступні в будь-якому магазині біля дому. Ведучий пропонує порадувати близьких картопляно-цибулевою запіканкою зі скумбрією. Рецепт наводиться в Instagram .

Секрет страви — в особливій заливці. «Вся сіль в соусі з вершків, гірчиці та хрону», — відзначає провідний.

Картопляно-цибулева запіканка з скумбрією

На одну копчену скумбрію знадобиться:

Картоплю очистити, нарізати, викласти в форму, налити 100 мл води, запікати в духовці на 180° 25 хвилин.
На сковороді обсмажити порей, додати в форму до картоплі.
Вершки змішати з гірчицею, спеціями і хріном. Залити картоплю, додати рубаний зелений лук і скумбрію.
Запікати в духовці 10 хвилин, витягти форму, зробити поглиблення і вбити яйця. Поставити в духовку ще на 5 хвилин.

Нагадаємо, на сніданок можна також приготувати запіканку з родзинками від судді шоу «МастерШеф» Володимира Ярославського. Більш досвідченим кулінарам радять спробувати королівський сирник з насінням чіа від Тетяни Литвинової.