Книга рецептів

Фарширований перець у паніровці: трендовий рецепт від Ектора Хіменеса-Браво

16:04 — 27 липня 2021 eye 1633

Суддя шоу «МайстерШеф» Ектор Хіменес-Браво, який раніше розповів, як готувати фаршировану картоплю для гурманів, поділився рецептом фаршированого перцю у паніровці.

«Друзі, рецепт не тільки смачний, але й трендовий — прямо з тік-току! Зберігайте собі і готуйте», — пише кулінар в Instagram і показує всі стадії приготування перцю.

Інгредієнти:

Перці зачистити і запанірувати у борошні, потім у яйці і у сухарях. Запекти у духовці при 180 градусів протягом 10 хвилин.

Обсмажити куряче філе. Додати розмарин, чебрець, червоний лук і смажити до готовності.

Додати томати черрі, порізані навпіл, маслини і томатний соус, приправити сіллю та перцем.

Фаршируємо перці, зверху розподіляємо сир і запікаємо при 190 градусах протягом 5 хвилин.

Зверху посипати нарізаною свіжою петрушкою. Смачного!

Раніше шеф-кухар розповідав, як готують скандинавську страву з лосося, яка називається гравлакс. У буквальному перекладі це означає «похований» лосось — раніше для зберігання спійманої риби її закопували у землю.

Фото — скріншот.