Відома актриса Ольга Сумська, яка раніше розповіла, як вона готує салат з мідіями, поділилася «бабусиним секретом» — як зробити так, щоб варення не пліснявіло.
У Instagram вона опублікувала відео, розповівши, що для запобігання виникненню цвілі потрібно використовувати шматок паперу, вимоченого у міцному спиртному напої.
«Вирізуєте шматок паперу для випічки розміром з діаметр баночки, опускаєте на 3−5 хвилин у горілку (віскі, коньяк), покриваєте поверхню варення. Закриваєте негерметичними кришками і ставите у холодильник. І жодної цвілі», — пише Ольга Сумська.
Раніше Ольга Сумська розповіла, як приготувати чудову паску без дріжджів.
Фото: https://ua.depositphotos.com.