Книга рецептів

Лікер додавати за смаком: суперфіналістка «МайстерШеф. Професіонали» розповіла, як приготувати черешневий сорбет

10:39 — 30 липня 2021 eye 415

Літо — чудова пора, щоб приготувати щось смачненьке з черешнею. Якщо ведуча кулінарного шоу «МайстерШеф» Ліза Глинська розповіла, як готувати клафути з цією ягодою, то фіналістка «МайстерШеф. Професіонали» Юлія Прохода поділилася рецептом черешневого сорбету.

«Щоб зробити черешневий сорбет ще більш цікавим на смак, можете додати кілька чайних ложок ягідного або фруктового лікеру. Це до того ж додасть неповторний аромат і не дозволить сорбету занадто застигнути», — наводить думку Юлії Проходи «ТСН» .


Інгредієнти:

Приготування:

Раніше кулінар Елла Іванова, яка розповідала, що на основі ягід можна зробити чимало напоїв, поділилася рецептом коктейлю з полуницею.

Фото: https://ua.depositphotos.com.