Книга рецептів

Хрумкі та соковиті: «правильний» рецепт консервованих кабачків від Григорія Германа

19:59 — 5 серпня 2021 eye 7140

Телеведучий Григорій Герман запропонував перевірений рецепт зберігання кабачків і цукіні. Якщо немає бажання зробити закуску або малосольні кабачки, то овочі можна нарізати скибочками завтовшки близько сантиметра, залити маринадом і закатати в банки. При цьому кабачки зберігають свою текстуру, залишаються хрусткими і соковитими. Рецепт опубліковано в Instagram.

Кабачки мариновані

На 2 кг кабачків знадобиться:

Банки простерилізувати, заповнити нарізаними кабачками і спеціями. У киплячу воду засипати цукор, оцет, сіль, кетчуп. Прокип'ятити 15 хвилин, залити в банки. Закатати.

Нагадаємо, з кетчупом чилі готують незвичайний маринад для заготовки на зиму огірків. Він надає консервації пікантний смак.