Книга рецептів

Смачна страва за 20 хвилин: ресторатор Дмитро Борисов представив рецепт пісного борщу у тарілці з капустяного качана

13:30 — 20 серпня 2021 eye 460

Ресторатор Дмитро Борисов, який раніше розповідав, як на природі нагодувати велику компанію, поділився рецептом пісного борщу, який подають у … капусті.

Процес приготування цієї страви він показав у програмі «Твій день». За словами ресторатора, класичний борщ робиться на наварі з кісток. А оскільки він вирішив поділитися рецептом пісного борщу, то порадив наситити відвар підкопченими грушами та сухими грибами.


Інгредієнти:

Дмитро Борисов радить не чистити овочі, а просто добре вимити їх. Так вони збережуть максимальну кількість вітамінів.

Приготування:

Раніше рецептом пісного борщу поділився відомий кулінар Євген Клопотенко, який додає до цієї страви «вушка».

Фото Дмитра Борисова із соціальних мереж.