Книга рецептів

Найсмачніші консервовані баклажани з пікантним присмаком: простий рецепт від Григорія Германа

8:30 — 21 серпня 2021 eye 934

Телеведучий Григорій Герман, крім рецептів консервованих кабачків, готовий поділитися секретами збереження на зиму баклажанів. Овочі не втрачають свій природний аромат і набувають гострувато-солодкий смак. Відеорецепт від Германа опубліковано в Instagram.

Баклажани з пікантним смаком

На 2 кг баклажанів знадобиться:

Баклажани нарізати брусочками розміром у мізинець, посолити. Підготувати маринад: в киплячу воду додати цукор і оцет. Баклажани кинути в гарячий маринад на 5−7 хвилин. Поки каструля на мінімальному вогні, додати дрібно порубаний часник і кетчуп «Чилі». Почекати 5−7 хвилин, розкласти по стерилізованим банкам, закатати. Повторно простерилізувати банки.

Нагадаємо, для тих, хто практикує домашні заготовки, в книзі рецептів «ФАКТІВ» є швидкий спосіб приготувати малосольні огірки з кабачками і хрусткі огірочки на зиму .