Книга рецептів

Легко приготувати в Україні: Мішель Андраде поділилася рецептом смачного колумбійського супу Ахіако

12:18 — 26 серпня 2021 eye 609

Якщо ведучий проекту «МастерШеф» Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом «найлегшого» торта з «колумбійськими нотками», то співачка і телеведуча болівійського походження Мішель Андраде розповіла про іншу страву колумбійської кухні — суп Ахіако.

Як повідомляє novy.tv, Ахіако — традиційний колумбійський суп, який можна приготувати і в Україні.

«На вигляд — чи то дуже густий суп, то чи друга страва з величезною кількістю підливи. Готується на м'ясному бульйоні, там є кукурудза і картопля у двох видах — пюре і шматочками. Потім додають інші овочі і зелень», — каже Мішель Андраде і додає, що такий суп готувала її мама.

Інгредієнти:

Приготування:

Нагадаємо, що Мішель Андраде, яка стала співведучою тревел-шоу «Орел і решка», оригінально відповіла на запитання про те, чи цілувалася вона з Позитивом — телеведучим і співаком Олексієм Завгороднім. Співачка виклала у мережу фото з … Надею Дорофеєвою. Дівчата чи то цілуються, то чи ні — їхні губи приховані за табличкою, на якій написано: «Поцілунок з Позитивом».

Фото Мішель Андраде із соціальних мереж.