Книга рецептів

«Просто бомба»: рецепт смажених кабачків на зиму з морквою та кетчупом

11:00 — 2 вересня 2021 eye 4389

Осінь — час, коли господині активно заготовляють домашню консервацію. Взимку відмінно підуть не тільки традиційне лечо з болгарських перців і помідорів, а й, наприклад, кабачки.

Рецепт смажених кабачків з морквою, цибулею і кетчупом пропонує сайт «Заготовки впрок». Аромату та смаку цій страві, яка прекрасно гармонує з будь-яким гарніром, надає кетчуп і томатна паста.

Інгредієнти:

Приготування:

Раніше кулінар Сергій Калінін представив незвичайний рецепт кабачків по-корейськи на зиму.

Про те, як приготувати кабачки по іспанському рецептом з часником, читайте на сайті «ФАКТІВ».

Фото: https://ua.depositphotos.com.