Книга рецептів

Ніжна і соковита кабачкова ікра на пательні: покроковий рецепт

21:21 — 7 вересня 2021 eye 3936

Існує маса рецептів страв, в яких використовуються кабачки. Наприклад, салат із смажених кабачків, грибів і помідорів можна законсервувати на зиму. А ще з цього овоча можна приготувати ніжну і соковиту ікру.

Один з рецептів цієї страви, яка відмінно поєднується з гарнірами, і смачна як у гарячому, так і у холодному вигляді, публікує сайт 1000.menu. За бажанням готову ікру можна подрібнити блендером.

Інгредієнти (на 5 порцій):

Читайте також: Кабачки з часником по-іспанськи: оригінальний рецепт.

Приготування:

Рецепт смажених кабачків на зиму з морквою і кетчупом читайте на сайті «ФАКТІВ».

Фото: https://ua.depositphotos.com.