Книга рецептів

«Пройдемося по солоненького»: простий рецепт маринованих баклажанів від Лізи Глінської

21:11 — 11 вересня 2021 eye 32544

Кулінар Ліза Глинська, яка раніше поділилася рецептом маринованих помідорів і кабачків, розповіла, як приготувати ще й мариновані баклажани. Рецепт вона опублікувала в Instagram .

Вам знадобляться:

Маринад:

Спосіб приготування

Для приготування цієї закуски потрібно нарізати овочі шматочками, посоливши і заливши окропом.

Проварити 10−15 хвилин.

Злити воду і відставити, після чого приготувати маринад з води, спецій, оцту і часнику.

Заливши приготовані баклажани маринадом, їх треба перемішати, накрити плівкою і прибрати в холодильник на 3 години.

Додати посічену кінзу і кріп.

Варто приготувати і в'ялені томати, які потрібно запекти на решітці.