Книга рецептів

Ідеальний сніданок: простий рецепт пишних сирників без борошна

10:50 — 14 вересня 2021 eye 6193

Традиційно в сирники для щільності додають борошно, але досвідчені кулінари радять замінювати його манкою. Вона надає більш ніжну структуру, сирники виходять м'якшими. Рецепт ідеальних сирників на манці наводить fayni-recepty.

Єдине, про що не слід забувати, — манці необхідно дати час на вбирання вологи з сиру. Для цього потрібно буде дати суміші постояти близько 20 хвилин. Також важливо не економити манку при обвалюванні сирників — кульки повинні бути покриті щільним шаром крупи.


Сирники з манкою і родзинками

Протерти сир з яйцем і половиною манки, дати постояти. Промиті і підсушені родзинки додаємо до сиру, туди ж цукор, сіль, ванілін (ванільний цукор). З маси сформувати кульки, добре обваляти в манці і обсмажити на середньому вогні.

Не менш смачні сирники виходять, якщо для структури додати туди суміш кокосової стружки і вівсяних пластівців. Для тих, хто стежить за фігурою, вже випробувано рецепт солоних сирників з зеленню.

Фото pixabay.com