Активна прихильниця здорового харчування дієтологиня Світлана Фукс рекомендувала новий спосіб приготування знайомих усім сирників — в духовці. Рецепт опублікований в її Instagram.
Вам знадобляться:
Приготування ⠀
Встановіть духовку на температуру 160−180 градусів, підготуйте міксер і ложку для морозива. ⠀
Збийте яйця з цукром за допомогою міксера до стану щільної піни. Якщо ви любите посолодше, просто збільшіть кількість цукру до 50−100 грамів.
Додайте сир, продовжуйте збивати міксером, додайте пару крапель олії. ⠀
Всипте манну крупу і кокосову стружку, продовжуючи збивати.⠀
Використовуючи ложку, викладіть на деко (покритий папером для випікання) однакові сирники. Випікайте їх близько 30 хвилин.
Раніше «ФАКТИ» вже публікували популярний рецепт сирників на манній крупі, а відомий кулінар Володимир Ярославський розповів, як готувати солоні сирники.