Книга рецептів

Незвичайні «кокосові» сирники від дієтологині Світлани Фукс: покроковий рецепт

18:18 — 17 вересня 2021 eye 8201

Активна прихильниця здорового харчування дієтологиня Світлана Фукс рекомендувала новий спосіб приготування знайомих усім сирників — в духовці. Рецепт опублікований в її Instagram.

Вам знадобляться:

Приготування ⠀

Встановіть духовку на температуру 160−180 градусів, підготуйте міксер і ложку для морозива. ⠀

Збийте яйця з цукром за допомогою міксера до стану щільної піни. Якщо ви любите посолодше, просто збільшіть кількість цукру до 50−100 грамів.

Додайте сир, продовжуйте збивати міксером, додайте пару крапель олії. ⠀

Всипте манну крупу і кокосову стружку, продовжуючи збивати.⠀

Використовуючи ложку, викладіть на деко (покритий папером для випікання) однакові сирники. Випікайте їх близько 30 хвилин.

Раніше «ФАКТИ» вже публікували популярний рецепт сирників на манній крупі, а відомий кулінар Володимир Ярославський розповів, як готувати солоні сирники.