Книга рецептів

Грибний салат по-єреванському за півгодини: простий рецепт ситної страви

22:29 — 19 вересня 2021 eye 2947

Хороший урожай грибів цієї осені змушує пробувати рецепти грибних страв з різних куточків світу. Простою і ситною стравою з грибів може стати салат по-єреванському. Його готують як з печериць, так і з інших видів грибів, попередньо добре обсмажених, повідомляє Gapama.

Грибний салат по-єреванському

На 200 г грибів знадобляться:

Шпик обсмажити на сковороді, додати туди нарізані скибочками гриби. Смажити 30 хвилин. Додати зелень, нарізані перець і селеру, заправити олією, посолити і поперчити.

Також з грибів виходить смачний французький пиріг кіш Лорен і вегетаріанська окрошка. Крім того, гриби можна приготувати разом з овочами на мангалі.

Фото pixabay.com