Шеф «Пекельної кухні» Алекс Якутов, який як перекус для школярів пропонував сирну запіканку, поділився рецептом ще однієї страви, яка може бути як ідеальним сніданком, так і ідеальним перекусом під час перерви, передає novy.tv.
Піца Маргарита"
Для дріжджового тіста знадобиться:
борошно 70% - 1 кг
вода — 700 г
дріжджі — 5 г
сіль — 3 гДля соусу:
помідори — 1 кг
цукор — 1 ч. л.
сіль — ½ ч. л.
базилік — 5 г
сир — 200 г
томати черрі — 100 гприготування:
Замісити тісто й дати йому настоятися.
Сформувати з тіста кульки по 100 г та розкачати їх. Повинні вийти маленькі піци.
Перебити у блендері помідори без шкірки. Додати цукор, сіль, базилік.
На тісто покласти 70 г соусу, зверху — шматочок сиру та порізані томати черрі.
Випікати при температурі 300 градусів 15 хвилин.
Раніше Алекс Якутов поділився рецептом пирога зі спаржею.
Ексклюзивне інтерв'ю з шефом «Пекельної кухні» читайте на сайті «ФАКТІВ».