Книга рецептів

«Мої секретні фішки»: Ектор Хіменес-Браво поділився оригінальним рецептом українського борщу

18:38 — 1 жовтня 2021 eye 1477

Суддя шоу «МастерШеф» Ектор Хіменес-Браво, який недавно шокував мережу провокаційним фото, поділився в своєму Instagram незвичайним рецептом українського борщу.

«7 років тому я і Стів, мій сусід, приїжджали разом в Україну та їли український борщ. Тоді він йому дуже сподобався, і сьогодні ми в Канаді, і я вирішив приготувати його! Але тільки свій рецепт, там є мої секретні фішки», — сказав Ектор Хіменес-Браво.

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Готується яловичий бульйон — в каструлю лягає м'ясо, заливається водою, додається перець, лавровий лист і вариться після кипіння ще хвилин 40−50 на невеликому вогні.
  2. В цей час готувати мікс спецій, змішати їх з часником в ступці, додати сіль, як на відео.
  3. Приготувати заправку: цибуля обсмажується з болгарським перцем на свинячому жирі до м'якості, потім додаються морква, томати та весь мікс спецій плюс чорний перець.
  4. Підливається трохи бульйону, щоб заправка тушілась як соус. Додається буряк і знову подливается бульйон.
  5. Далі додаються рубана капуста, томатна паста та картопля, яка порізана кубиками. Знову підливається бульйон.
  6. Готові ребра, заправка, квасоля та бульйон змішуються в каструлі на вогні.
  7. Подається зі сметаною, шкварками та петрушкою.

Раніше Ектор Хіменес-Браво розповів про те, як приготувати неймовірно смачні сирні булочки. Нагадаємо, незвичайним рецептом борщу поділилися також шеф-кухар Алекс Якутовії і суддя шоу «МастерШеф» Володимир Ярославський.

Фото: Instagram hectorjimenezbravo