Ведучий кулінарного проєкту «МастерШеф» Ектор Хіменес-Браво, який розповів, як приготувати апельсиновий пиріг, поділився рецептом ніжного та соковитого морквяного бісквіта.
Продукти
Цукор — 100 гр.
Цукор тростинний — 100 гр.
Олія — 150 гр.
Ванільний екстракт — 2 гр.
Яйце — 5 шт.
Борошно — 160 гр.
Розпушувач — 2 гр.
Кориця — 2 гр.
Натерта морква — 120 гр.
Крем-сир — 450 гр.
Згущене молоко — 100 гр.
Горіх волоський — 20 гр.Приготування
Змішати цукор, тростинний цукор, рослинну олію, ванільний екстракт та всі яйця. Додати просіяне борошно разом з розпушувачем та корицею.
Перемішати до однорідності й додати натерту моркву.
Вилити в форму на пергамент та запікати 35−40 хвилин.
Для крему — крем-сир змішати зі згущеним молоком й активно збити до однорідності.
Остиглий морквяний бісквіт покрити сирною масою та залишити у холодильнику на 1 годину.
Зверху прикрасити волоськими горіхами.
Раніше «ФАКТИ» публікували рецепт сливового пирога на кефірі, а також кілька рецептів з яблуками — повидла, солодкої випічки, салату та м'ясної страви.