Книга рецептів

Особливі нотки смаку: суддя «МастерШеф» розкрив рецепт кетчупу зі слив

11:27 — 20 жовтня 2021 eye 751

Поки не закінчився сливовий сезон, урожай пізніх десертних сортів, наприклад, угорку, можна замаринувати на зиму, перетворити в шоколадно-сливове варення або приготувати з неї альтернативу кетчупу. Рецепт сливового соусу з прянощами, без крохмалю і інших сторонніх добавок, наводить в Instagram суддя «МастерШеф» Володимир Ярославський. Соус виходить густим за рахунок пектину в плодах і має особливі нотки смаку.

Нагадаємо, зі слив також виходять смачні запіканки з сиром і вершками і бісквітний сливовий пиріг за рецептом The New York Times.