Книга рецептів

Розсипчастий плов зі свининою у пательні: покроковий рецепт ідеального обіду

10:53 — 27 жовтня 2021 eye 2627

Ситний плов, який шеф-кухар Андрій Величко, наприклад, готує з бессарабськими спеціями у казані, можна готувати і у простішому варіанті, на пательні.

Рецепт простого приготування плову пропонує сайт 1000.menu. Щоправда, для цього слід вибрати пательню із товстими стінками.

Інгредієнти (на 3 порції):

Приготування:


У цій страві можна використовувати інше м'ясо. Наприклад, яловичину, яка готується довше, ніж свинина. Або м'ясо птиці, яке приготується швидше.

Рецепт приготування вірменської хапами — фруктового плову у горщику з гарбуза — читайте на сайті «ФАКТІВ».

Також читайте, як приготувати узбецький плов по-хорезмськи.

Фото — скріншот.