Книга рецептів

Японський бавовняний чізкейк: простий рецепт ніжного та повітряного бісквіту

14:14 — 27 жовтня 2021 eye 1816

Японський бавовняний чізкейк можна подавати як самостійний десерт, просто посипавши цукровою пудрою. Корж за смаком більше нагадує суфле, ніж класичний бісквіт.

Рецепт приготування цього ніжного та повітряного бісквіту пропонує сайт 1000.menu. Свою назву десерт отримав через м'яку та пишну текстуру.

Інгредієнти:

Приготування:

Десерт за консистенцією нагадує щось середнє між омлетом та суфле. Слід бути готовим до того, що під час приготування вам знадобиться більше борошна. Потрібно орієнтуватись на бажану консистенцію тіста.

Рецпет королівського сирника від кулінара Тетяни Литвинової читайте на сайті «ФАКТІВ».

Раніше Євген Клопотенко ділився рецептом солоного чізкейку або сирного пирога з томатами, а Ліза Глінська — секретами випічки з маком.

Фото — скріншот.