Книга рецептів

Чудовий десерт на Хелловін: відомий шеф-кухар поділився рецептом сирної запіканки з гарбузом

19:05 — 29 жовтня 2021 eye 1382

Суддя проекту «Майстер Шеф» Володимир Ярославський, який розкрив секрети приготування правильної панна-котта, поділився актуальним рецептом сирної запіканки з гарбузом. На його думку, саме цей теплий та затишний рецепт стане справжньою окрасою святкової вечірки на Хелловін.

Готовий десерт кухар рекомендує подавати теплим, доповнивши його варенням чи сметаною.

Вам знадобляться:

Порада: важливо, щоб гарбузове пюре має бути досить густим і не рідким, а сир — 9% жирності, але не дуже сухий і не пастоподібний.

Етапи приготування:

змішати всі інгредієнти і дайте постояти приблизно півгодини, щоб манна крупа набухла.

ретельно перебити блендером в однорідну суміш до кремоподібної консистенції.

додати ароматизатор — корицю та цедру цитрусових.

у форму для випікання викласти пергамент, змастивши його вершковим маслом і посипавши сухарями.

вилити суміш у форму, рівномірно розподіливши.

випікати 30 хвилин|мінути| при температурі 180 градусів.

Порада: Готовність страви визначається за її зовнішнім виглядом: коли випічка піднялася, у т.ч. у центрі, запіканка повністю готова.

Вам може сподобатися рецепт американського гарбузового пирога з корицею.