Книга рецептів

«Всім добре відомий Кіш Лорен»: рецепт знаменитого пирога від переможця «МайстерШефа»

10:30 — 2 листопада 2021 eye 1743

Переможець шоу «МайстерШеф. Професіонали 2» Євген Грибеник, який раніше запропонував рецепт страви з італійської кухні — солодкого перцю у медово-бальзамічному маринаді, розповів, як він готує пиріг на пісочному тісті — відомий Кіш Лорен.

У Instagram він не лише опублікував рецепт цього пирога, а й виклав кілька відео, супроводжуючи своїми коментарями процес приготування.

Інгредієнти:

Для тіста (під форму 30 см):

Для начинки:


Приготування:

Раніше «дядько Женя» запропонував передплатникам разом приготувати сезонний гарбузовий суп.

Фото зі сторінки Євгена Грибеника у соціальних мережах.