Книга рецептів

Замість тонкого тіста треба брати лаваш: Руслан Сенічкін поділився рецептом смачного «лінивого» штруделя

23:14 — 2 листопада 2021 eye 8228

Телеведучий Руслан Сенічкін, який практикує приготування закусок з лаваша, у програмі «Сніданок з 1+1» запропонував рецепт «лінивого» штруделя.

Замість тонкого тіста для приготування штруделя Сенічкін запропонував брати звичайний лаваш.

Солодкій штрудель з яблуками

Попередньо замочити розинки у теплій воді та залишити приблизно на пів години.

Яблука нарізати невеликими кубиками й разом із корицею та родзинками підсмажити на вершковому маслі на сковороді.

Змастити лаваш розтопленим вершковим маслом.

Викласти на лаваш начинку, посипати цукром та загорнути у формі рулету.

Солоний штрудель зі шпинатом

На блендері перебити сир зі шпинатом.

Додати до начинки спеції, сіль, перець до смаку.

Вибити яйце в начинку та перемішати.

Змастити лаваш розтопленим вершковим маслом.

Викласти на лаваш начинку та загорнути у формі рулету.

Обидві рулети можна змастити зверху яйцем, тоді штрудель буде апетитнішим. Після цього відправити у духовку на 20−30 хвилин й випікати при температурі 200℃.

Раніше «ФАКТИ» розповідали, як приготувати американський гарбузовий пиріг з корицею.