Книга рецептів

Пиріг із капустою на кефірі в духовці: простий і швидкий рецепт ситної страви

17:59 — 3 листопада 2021 eye 3192

Усім, хто любить страви з духовки, можна освоїти приготування випічки з овочами, наприклад, з білокачанною капустою. Начинку для капустяного пирога достатньо нашаткувати і розім'яти, щоб вона пустила сік. Тісто готується з мінімальними зусиллями та підходить за рахунок поєднання кефіру з содою. Рецепт наводить 1000menu.

Пиріг на кефірі з капустою

На 300 г капусти знадобляться:

Яйця збити, змішати з кефіром, олією, додати сіль і соду. Поступово додати просіяне борошно.
Нашатковану і посолену капусту розім'яти, дати постояти. Потім з'єднати із тестом. Перемішати.
Змастити форму олією, посипати борошном. Випікати на 180 градусах 45 хвилин. Перевірити готовність дерев'яною паличкою (зубочисткою).
Пиріг після виймання з духовки повинен постояти і охолонути до кімнатної температури.

Нагадаємо, з дріжджового тіста виходять смачні смажені пиріжки з капустою, а любителі м'яса можуть потішити себе капустяно-м'ясним рулетом.

Фото pixabay.com