Книга рецептів

Більше масла та пармезану: Володимир Ярославський розкрив «головний секрет» різотто з гарбузом

15:56 — 5 листопада 2021 eye 1008

Суддя проекту «Майстер Шеф» Володимир Ярославський, який нещодавно розповідав, як готувати сирну запіканку з гарбузом, поділився ще одним «гарбузовим» рецептом.

В Instagram він розповів, як готувати різотто з гарбузом. «Проста страва, але як казала моя мама, яка прожила досить тривалий час в Італії, головний секрет — трохи більше масла і трохи більше пармезану, ніж зазвичай», — радить кухар.

Інгредієнти (на 2 великі порції):

Приготування:

«Частина гарбуза залишається з хрумкими кубиками, частина вже переходить у пюре. Куштуйте гарбуз до приготування. Він має бути солодким! Іноді деякі кухарі беруть гарбузове пюре замість шматочків — це навіть швидше. Ви можете додавати апельсинову цедру, корицю чи свої спеції, щоб кожного разу страва грала новими смаками», — радить Володимир Ярославський та додає: «Різотто подають одразу ж, не чекають! Можна додавати гарбузове насіння, будь-який ще сир, добру оливкову олію — і навіть смажений хрумкий бекон».

Раніше кухар поділився рецептом ще однієї італійської страви — закуски з перцю та сиру.

Фото зі сторінки Володимира Ярославського у соціальних мережах.