У шанувальників здорового способу життя день часто починається з вівсяної каші або з найпростіших страв з вівсяної крупи. Ресторатор Дмитро Борисов у Instagram підказав лайфхаки, як довести вівсянку до досконалості. Важливо дотримуватися трьох простих правил.
1. Для приготування потрібно вибирати не тонкі максимально оброблені вівсяні пластівці, а плющену або цільну вівсянку.
2. Замість цукру та молока у вівсянку краще додати вершкового масла та пармезану, щоб крім солоного та солодкого смаку у страві з'явився особливий смак умамі.
3. Хорошим доповненням до вівсянки є сири (горгонзола, козячий сир шевр або фета), овочі (авокадо, чері), насіння, зелень, яйця-пашот.
Нагадаємо, вівсянку також можна приготувати з грибами та пармезаном або порадувати себе вівсяними панкейками за рецептом Марини Боржемської.
Фото https://ua.depositphotos.com/