Якщо звичайні млинці найчастіше випікають на сковороді, датські готуються інакше — для них потрібна духовка. За рахунок цього смак у страви виходить зовсім особливим — він чимось нагадує легке бісквітне тістечко. Рецепт приготування десерту наводить Telegram-ресурс Найкращі сніданки.
Необхідні продукти:
Для початку в мисці збиваємо яйця міксером протягом 10 секунд. До них додаємо сіль, вершки та борошно і знову збиваємо вінчиком.
Миску або сковороду змащуємо олією. Наливаємо частину тіста (1 ополоник). Відправляємо миску з тестом у розігріту до 190 градусів духовку на 15 хвилин. Коли млинець зверху стане рум'яним, дістаємо його з духовки.
Перекладаємо його на тарілку. Чекаємо, коли він трохи охолоне, і присипаємо цукровою пудрою/цукром.
Інші 3 млинці випікаємо аналогічно.
Вам також може сподобатися рецепт поповерів (англ. popovers) — легких і порожнистих усередині булочок з рідкого млинця.
Фото скрін відео YouTube